kaikki kategoriat

Etusivu> Laadunvalvonta

Laadunvalvonta

Komposiittipakkauspussien perusvalmistusprosessi on: painatus, sekoitus, halkaisu ja pussien valmistus neljä vaihetta, joista kaksi prosessia sekoitus ja pussien valmistus ovat sopivimmat kokoonpanomenetelmät.

Yhdistelmäprosessi

Suunnitteluprosessissa sen lisäksi, että prosessin aikana valitaan väärä liima, riippumatta siitä, kuinka hyvä laminointiprosessi on, se johtaa myös huonoon tarttumiseen, huonoon tarttumiseen jälkikäsittelyssä, laminoinnissa, vuotamiseen ja rikkoutuneisiin kystaihin. ruoste.

On monia syitä ottaa huomioon valittaessa liimoja päivittäisiin kemiallisiin ohjelmistopakkauksiin. Yleisesti ottaen komposiittiliiman tulee täyttää seuraavat ehdot:

myrkytön;
Nesteen pakkaamisen jälkeen ei esiinny haitallisia uutteita;
Sovellettavat elintarvikkeiden varastointilämpötilavaatimukset;
Hyvä säänkestävyys, ei kellastumista ja vaahtoamista, ei jauhetta ja delaminaatiota;
Kestää öljyjä, tuoksuja, etikkaa ja alkoholia;
Ei syövytä painomustetta, ja sillä on korkea affiniteetti musteeseen.

Laminointi on tärkeä prosessi joustopakkausten tuotannossa ja jalostuksessa. Sen yleisiä vikoja ovat pääasiassa: ilmakuplien syntyminen, alhainen laminoinnin kestävyys, valmiiden tuotteiden rypistyminen ja käpristyminen, laminointituotteiden venyminen tai kutistuminen jne. Tässä osiossa analysoidaan rypistymisen ja reunakäpristymisen syitä ja niiden eliminointimenetelmiä.

Kuumat kategoriat