kaikki kategoriat

Etusivu> Tuotteet > Joustava pakkauspussi > Maustejauhepussi

16.mauste
16.mauste
16.mauste
16.mauste
16.mauste
16.mauste
16.mauste
16.mauste

Maustejauhepussi/maustepussi


Maustepakkauspussi
Tulostus:kaiverrusTulostus jopa 10 väriä
materiaali:PET/PE, PET/VMPET/CPP jne.
Värit:Mukautettu väri
Koko:Räätälöidyt koko
Valmistusaika:
15-20days
MOQ:30000kpl/suunnittelu/koko
Tiivistystapa:Kuumasauma
Ominaisuus:Kierrätyskelpoinen
Kuvaus

Maustepakkauspussit on varustettava sulkuominaisuuksilla, fysikaalisilla ja mekaanisilla ominaisuuksilla, hygieniaominaisuuksilla jne.

Ensinnäkin esteominaisuudet. Suurin syy on ilmansulkuominaisuus. Jos pakkauspussissa on liikaa happea, mausteen ainesosat analysoidaan ja syntyy ongelmia, kuten hometta ja pussin turpoamista. Fyysisen pakkauksen paksuuden tulee kestää korkeita lämpötiloja. Tällä hetkellä yleiset maustepakkauskalvomateriaalit sisältävät pääasiassa seuraavia tyyppejä:

PE-koekstrudoitu mustavalkoinen kalvo sulkuhartsimateriaalilla: Sillä on hyvät kaasusulkuominaisuudet ja joustavuus, ja sitä käytetään usein nestemäisten mausteiden, kuten soijakastikkeen ja etikan, pakkaamiseen.

KPET/PE: Sillä on hyvä lämmönkestävyys, kaasusulkuominaisuudet ja kuumasaumauskyky (mukaan lukien kuumasaumauslujuus ja tiivistyskyky), jota käytetään usein kastikkeiden (kuten soijapaputahna, nuudelikastike jne.) elintarvikepakkauksissa, ja se voi olla käytetään 80-90°C:ssa Kypsennä ja steriloi tietyssä lämpötilassa.

KOP/PE, KPET/PE, KPA/PE, PET/AI/PE, BOPA/EVOH/PE, PA/PE, PA/PE/AI/PE: niillä on hyvät sulkuominaisuudet, mukaan lukien hapen, tuoksun, öljyn jne. ., erittäin luja (ei rikkoutunutta pussia, ei nestevuotoa) ja retortinkestävyys, käytetään usein keittopakkauksissa. Niistä KPET-, KPA-, Al- ja EVOH-pakkausmateriaalien sulkuominaisuudet ovat muita materiaaleja vahvemmat, mutta hinta on hieman korkeampi.

KPA/LLDPE, BOPA/VMPET/LLDPE, PET/AI/PET/LLDPE, PET/VMPET/LLDPE, PET/AI/LLDPE: KPA, Al ja VMPET ovat kaikki korkeakatodisulkumateriaaleja, joilla on erinomainen happisulku ja vesisulku ominaisuuksia. Al-kerros pidetään kuitenkin asianmukaisesti poissa sisäkerroksesta sisällön aiheuttaman korroosion estämiseksi. LLDPE:llä (tai EVA:lla) on hyvä tiivistys- ja saastumiskestävyys. Siksi koko materiaalilla on korkea lujuus, pitkä säilyvyys, hapettumisenesto, korroosionkestävyys ja hyvä tiivistys- ja saastumiskestävyys. Yllä olevat materiaalit Sitä voidaan käyttää kastikkeiden, kastikkeiden, runsasrasvaisten nesteiden tai puolikiinteiden mausteiden pakkaamiseen.

tekniset tiedot

Paikka

Alkuperä:

Linyi, Shandong, Kiina

Brändi

Nimi:

ZL PAKKAUS
Tuotteen nimi:Maustepakkauspussi
pinta:Kiiltävä, matta, UV jne.
Sovellus:Pakkaa mausteita, mausteita, jauhetta jne.
Logo:Räätälöity logo

materiaali

Rakenne:

PET/PET/PE tai PET/AL/PE jne.

Pakkaus

tapa:

Pahvi/lava/muokattu

Tiivistys &

Kahva:

LämpötiivisteOEM:accpeted
Ominaisuus:Kosteuttava, korkea este, kierrätettäväODM:accpeted
Toiminto:

Revi pohjoisesta: idästä repimään

Reikä: helppo ripustaa hyllyille

Vetoketju: helppo säilyttää

Valmistusaika:

5-7 päivää sylinterilevyjen valmistukseen 10-15 päivää

laukkujen valmistus.

Koko:Räätälöidyt kokoMustetyyppi:100 % ympäristöystävällinen elintarvikelaatuinen soijamuste
Paksuus:20 - 200 mikronia

Maksu

tapa:

T/T/Paypal/West Union jne
MOQ:30000 kpl / malli / kokoTulostus:Syväpainatus
Tuotanto ja pakkaus
11
22
TUTKIMUS

Kuumat kategoriat