kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

Mikä on joustava pakkaus

Aika: 2023-03-16Osumat: 17

Yleisesti uskotaan, että ns. komposiitti joustava pakkausmateriaali on uudenlainen korkealaatuinen materiaali, joka voi antaa täyden pelin kunkin komponenttimateriaalin eduille ja muodostaa pinnoitteen avulla komposiitin kahdesta tai useammasta materiaalista, joilla on erilaiset ominaisuudet. , kuumapuristus, liimaus, sekoitus, kyllästäminen ja fysikaalinen saostus. Suorituskykyiset pakkausmateriaalit [1]. Pakkauskomposiittimateriaalien valmistuksen perusmateriaaleja ovat pääasiassa muovi, puu, kumi, metalli, grafiitti, posliini ja niin edelleen. Komposiittipakkausmateriaaleja ovat pääasiassa vahvistetut pakkausmateriaalit, erikoispakkausmateriaalit, toiminnalliset pakkausmateriaalit ja älykkäät pakkausmateriaalit.

16. maustejauhepussit (2)

1. Luokiteltu yhdistelmäprosessin mukaan.

Tällä hetkellä joustopakkausten komposiittimateriaalit luokitellaan käsittelymenetelmien mukaan, mukaan lukien pääasiassa:

① Kuiva pinnoite orgaaninen liuotin liima komposiitti joustava pakkaus; ② Märkä pinnoite epäorgaaninen liima komposiitti joustava pakkaus; ③ Suulakepuristettu kalvolaminoitu komposiitti joustava pakkaus; ④ Monikerroksinen koekstruusio) Joustava komposiittipakkausmateriaali; ⑤ kuumasulatepinnoite komposiitti joustava pakkausmateriaali; ⑥ liuotteeton (eli kiinteä liima) komposiitti joustava pakkausmateriaali; ⑦ fyysinen höyrypinnoitus komposiitti joustava pakkausmateriaali; ⑧ kemiallinen höyrypinnoitus komposiitti joustava pakkausmateriaali; Sekoitustyyppinen komposiitti joustava pakkausmateriaali; ⑩yhdistelmä joustavien pakkausmateriaalien yhdistelmä edellä mainituilla menetelmillä [2].

2. Luokiteltu yhdistefunktion mukaan.

Mitä tulee pakkausteollisuuteen, koska jokaisella toimialalla on erilaiset vaatimukset tuotepakkauksille, eri järjestelmillä on erilaiset luokitusmenetelmät. Tällä hetkellä ei ole yhtenäistä sääntelyä ja standardoitua terminologiaa. Euroopan ja Yhdysvaltojen äskettäin kannattaman "uuden pakkausjärjestelmän" mukaan se voidaan jakaa seuraaviin luokkiin: ① vahvistetut komposiittipakkaukset; (ruoste) komposiittipakkaukset; ④ sähkömagneettisen kentän häiriöitä estävä komposiittipakkaus; ⑤ antistaattinen komposiittipakkaus; Yhdistelmäpakkaukset ruoanlaittoon (kuten ruoanlaitto, mikroaaltouunissa leivontaan jne.); ⑨älykäs komposiittipakkaus; ⑩ultramicronano-komposiittipakkaus[2].

3. Luokiteltu komposiittimateriaalin mukaan.

Kuten kaikki tiedämme, joustavien pakkauskomposiittien substraatit ovat pääasiassa muovikalvoja, joita seuraa paperi, metallifolio ja komposiittimateriaalit. Niitä voidaan käyttää seuraavan tyyppisten komposiittipakkausmateriaalien valmistukseen: ① paperi ja paperi; ② paperi-ja metallikalvo; ③ paperi-ja muovikalvo; ④ muovikalvo ja muovikalvo; ⑤ muovikalvo ja metallikalvo; ⑥ muovikalvo ja metallikalvo; ⑦ Muovikalvo ja matriisimateriaali; ⑧ muovikalvo ja epäorgaaninen yhdistekalvo; ⑨ muovikalvo ja orgaaninen yhdiste elokuva; ⑩ amorfinen muovikalvo ja muovikalvo.

10. painettu rullakalvo (2)

Sovellukset ja ominaisuudet:

Joustokomposiittipakkaukset voivat joillakin aloilla korvata perinteiset lasipullot ja metallitölkit. Tämän hetken pääsovellusalueita ovat elintarvikkeet, juomat, lääkkeet, kosmetiikka ja muut tuotepakkaukset, kuten pikanuudeleiden, juomien, makkaroiden jne. pakkaaminen. Muihin pakkausmateriaaleihin verrattuna. Joustokomposiittipakkausten ominaisuudet ovat: ① vahva suojatoiminto; ② kevyt paino ja pehmeys; ③ vähemmän tyhjää tilavuutta pakkauksessa; ④ erilaisia ​​muotoja; ⑤ hyvä mittavakaus ja laaja valikoima sovellettavia tuotteita;

Edellinen: Mikä on seisova pussi

Seuraava : Ei eristetty