kaikki kategoriat

Etusivu> Uutta

Mikä on seisova pussi

Aika: 2023-03-16Osumat: 41

Pysyvä pussi, joka tunnetaan myös nimellä Doypack (pussiin liittyvä tavaramerkki), on joustava pakkaus, joka pystyy seisomaan pystyasennossa jalustallaan näyttöä, säilytystä ja käyttöä varten. Se on eräänlainen muovipussi, mutta sillä on joskus myös muovipullon ominaisuuksia. Doypackeja käytetään tyypillisesti jauhemaisissa tai juomavalmiissa juomissa. Pystypussin pohja on pehmustettu näyttöä tai käyttöä varten.

1.3 sies sinettipussi

Ne voidaan täyttää aseptisesti tai tavanomaisilla pakkauslinjoilla.

historia

Leon ja Louis Doyen tekivät varhaiset työt seisontapussin parissa Ranskassa. Louis Doyen oli Thimonnier Companyn toimitusjohtaja, joka käytti kauppaa kauppanimellä "Doypack" (nimestä DOY en "PACK ageing").

1980- ja 1990-luvuilla materiaalikehitys, suunnitteluvalinnat ja laitteet lisääntyivät. Tällä hetkellä se on erittäin laajalti käytetty pakkausmuoto.

3. Tasapohjainen pussi (2)

rakentaminen

Joustavat pussit valmistetaan yleensä useista materiaalikerroksista: erilaisista muovikalvoista, paperista, foliosta jne. Pussit on usein painettu iskevällä grafiikalla tai niissä on joskus tarroja. Näillä materiaaleilla on oltava erityisiä kuumasaumausominaisuuksia, jotta ne voidaan muuntaa pusseihin.

Yleisimmissä pusseissa on pohjakulma, joka luo "W"-muodon, joka avautuu mahdollistaen tasaisen pohjan. Joskus käytetään myös sivukiinnityksiä. Tarjolla on useita suunnitteluvaihtoehtoja.

Yleisiä ovat kaatoputket ja uudelleensuljettavat vetoketjutangot.

Edellinen: Mikä on tyhjiöpakkaus

Seuraava : Mikä on joustava pakkaus

Kuumat kategoriat