kaikki kategoriat

Sivuston käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

Kiitos vierailustasi tällä sivustolla. Muista lukea tämän asiakirjan ehdot ja ehdot huolellisesti, koska tämän verkkosivuston käyttö tarkoittaa, että olet hyväksynyt tässä luetellut ehdot.

Tällä verkkosivustolla olevat viittaukset "meihin", "meidän" jne. viittaavat LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:hen ja mihin tahansa sen tytäryhtiöihin. Kaikki viittaukset tähän verkkosivustoon tällä sivustolla viittaavat jokaiseen henkilöön, joka ottaa yhteyttä ja/tai käyttää tätä verkkosivustoa.

Verkkosivuston tietosuojailmoitus Kaikki henkilötiedot tai tälle verkkosivustolle siirretyt tiedot ovat LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:n yksityisyyden suojan ja henkilötietojen suojan alaisia ​​tämän verkkosivuston mukaisesti.

Tietojen oikeellisuus, täydellisyys ja ajantasaisuus Emme ole vastuussa verkkosivuilla olevien tietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Kaikki tämän sivuston materiaaliin luottaminen on omalla vastuullaan. Sitoudut olemaan vastuussa tämän verkkosivuston tietoihin ja tietoihin tehtävistä muutoksista.

lähetys Kaikki ei-henkilökohtainen viestintä tai materiaali, jonka lähetät Sivustolle sähköpostitse tai muuten, mukaan lukien kaikki materiaalit, kysymykset, kommentit, ehdotukset tai muu vastaava sisältö, katsotaan ei-luottamukselliseksi ja ei-yksityiseksi. Kaikki sivustolle lähettämäsi tai lähettämäsi sisältö on LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:n omaisuutta. ja sitä voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, jäljentäminen, paljastaminen, lähettäminen, jakelu, lähetys ja lähettäminen. Lisäksi kaikki tälle verkkosivustolle välitetyt ideat, taideteokset, ideat, inspiraatiot, ehdotukset tai konseptit, LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. on vapaasti käytettävissä useisiin eri tarkoituksiin (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuotekehitykseen, tuotantoon, myynninedistämiseen ja markkinointiin). Kaikki edellä mainitut käyttötarkoitukset, LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ei ole vastuussa tietojen toimittamisesta. Antamalla tietoja takaat myös, että antamasi tiedot omistat sinun etkä ole mukana, ja LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ei loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia tai muuten loukkaa meitä käyttämällä tietoja. Mikä tahansa sovellettava laki. LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ei myöskään ole velvollinen käyttämään toimitettuja tietoja.

Immateriaalioikeudet ® Rekisteröity tavaramerkin haltija on LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD.. LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. pidättää kaikki oikeudet.

Kaiken tämän verkkosivuston tekstin, kuvien ja muun materiaalin tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet ovat LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:n omaisuutta. tai ne ovat asianomaisen omistajan lisensoimia.

Sinulla on lupa käyttää tätä verkkosivustoa, kopioida otteita (viitteitä), tulostaa ne kiintolevyllesi tai välittää niitä edelleen muille. Ainoa edellytys on, että sinun on säilytettävä kaikki kopiossa näkyvät tekijänoikeudet, muut omistusoikeusilmoitukset ja tavaramerkkihuomautukset. Sivuston minkään osan jäljennöstä ei saa myydä tai jakaa kaupallisesti, eikä sitä saa muokata tai lisätä muihin teoksiin, julkaisuihin tai verkkosivustoihin.

Tällä verkkosivustolla esiintyvät tavaramerkit, logot, kirjasintyypit ja palvelumerkit (jota kutsutaan yhteisesti "tavaramerkiksi") omistaa LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD.. Minkään tällä verkkosivustolla ei saa katsoa antavan lisenssiä tai käyttöä. mitään tällä sivustolla esiintyvistä tavaramerkeistä. Lukuun ottamatta näissä käyttöehdoissa mainittuja tapauksia, sinulla on ehdottomasti kiellettyä käyttää tällä verkkosivustolla esiintyviä tavaramerkkejä tai muuta tällä sivustolla olevaa sisältöä. Huomaa myös, että LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. toteuttaa immateriaalioikeutensa täysimääräisesti suoraan lakisääteiselle enimmäistasolle.

Linkki muille sivustoille Linkkejä LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:n sisällä. verkkosivusto saattaa johtaa sinut muuhun kuin LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:hen. verkkoon ja järjestelmiin. LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ei ole vastuussa sen sisällöstä, tarkkuudesta tai toimivuudesta. Hyvässä uskossa toimitettu linkki ja LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. eivät ole vastuussa linkitetyn verkkosivuston myöhemmistä muutoksista. Muiden verkkosivustojen lisääminen linkkeihin ei tarkoita, että LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. tunnistaa ne. Suosittelemme, että luet ja ymmärrät kaikkien muiden selaamiesi verkkosivustojen laki- ja tietosuojailmoitukset.

Käytä tätä verkkosivustoa omalla vastuullasi.

Takuu Tämä verkkosivusto tarjoaa sinulle "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin saatavilla" ja LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ei anna minkäänlaista takuuta, olipa se nimenomaista, oletettua, lakisääteistä tai muuta (mukaan lukien oletetut takuut kaupallisesta myynnistä). Sukupuoli, tyydyttävä laatu ja soveltuvuus tiettyyn tarkoitukseen), mukaan lukien takuu tai esittely, että verkkosivustolla olevat tiedot ovat täydellisiä, tarkkoja, luotettavia, oikea-aikaisia, kolmannen osapuolen oikeuksia ei loukata, pääsy tälle verkkosivustolle on esteetön tai sivustolla ei saa olla virheitä. Ja virus, tämä sivusto on turvallinen, ja kaikki neuvot tai neuvot verkkosivustolta hankkiaksesi LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. on tarkka tai luotettava. Kaikki edustus tai takuu on nimenomaisesti evätty.

Huomaa, että jotkin lainkäyttöalueet eivät salli epäsuorien takuiden poissulkemista, joten jotkin poikkeukset eivät välttämättä koske sinua. Tarkista paikalliset lait.

Pidätämme oikeuden rajoittaa, keskeyttää tai lopettaa pääsysi tälle verkkosivustolle tai mihin tahansa tämän verkkosivuston ominaisuuksiin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Oikeudellinen vastuu Riippumatta syystä ja johtuen yhteydenotostasi, käytöstäsi, kyvyttömyydestäsi käyttää tätä verkkosivustoa, verkkosivuston sisällön muutoksista tai pääsystä mille tahansa muulle verkkosivustolle tämän verkkosivuston tarjoamien linkkien vuoksi tai sovellettavan lain sallimassa tai meille lähettämiimme sähköpostiviesteihin Kaikki toimet, joita olemme toteuttaneet tai emme ole toteuttaneet, olivatpa ne suoria, satunnaisia, seurauksellisia, epäsuoria, erityisiä tai rankaisevia vahinkoja, kustannuksia, menetyksiä tai vastuita, LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ja/tai muut osapuolet, jotka osallistuvat meidän luomiseen, tuotantoon tai edustamiseen. Sivuston henkilö ei ota mitään laillista vastuuta tai velvollisuutta.

LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ja/tai muut tämän sivuston luomiseen, tuottamiseen tai lähettämiseen osallistuvat henkilöt eivät ole vastuussa tämän sivuston materiaalin ylläpidosta ja palveluiden tarjoamisesta tai tähän verkkosivustoon liittyvistä korjauksista, päivityksistä tai julkaisuista. Kaikki tämän sivuston materiaalit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Lisäksi LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ei ole vastuussa mistään vahingoista, jotka voivat johtaa tietokonelaitteesi tai muun omaisuutesi saamiseen viruksella tämän verkkosivuston materiaalin käytön, pääsyn tai lataamisen seurauksena. Jos päätät ladata materiaalia tältä verkkosivustolta, teet sen omalla vastuullasi.

Kielletty toiminta Sinua ei saa osallistua mihinkään toimiin, joita LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. katsotaan sopimattomaksi ja/tai se katsotaan laittomaksi sen ehdottoman harkintansa mukaan tai minkä tahansa Sivustoa koskevan lainsäädännön mukaan, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

Mikä tahansa teko, joka loukkaa yksityisyyttä (mukaan lukien henkilötietojen lataaminen ilman asianomaisen henkilön suostumusta) tai kenen tahansa muun henkilön laillisia oikeuksia;

Tämän verkkosivuston käyttö LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD.:n, sen työntekijöiden tai muiden murtamiseen tai heikentämiseen tai LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:n hyvän maineen heikentämiseen. tällä tavalla; Viruksen sisältävän tiedoston lataaminen ja LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:n omaisuuden tai muun henkilökohtaisen omaisuuden vahingoittaminen;

Minkä tahansa luvattoman materiaalin lähettäminen tai lähettäminen Sivustolle, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, järjestelmät tai kyberturvallisuus, rasismi, rasismi, säädyttömyys, jonka uskomme voivan aiheuttaa haittaa, haittaa tai rikkoa LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD:tä. tai kolmannen osapuolen yritykset, uhkaava, pornografinen tai muu laiton materiaali.

Sinä ja LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. suostuvat siihen, että kaikki tämän verkkosivuston käytöstä johtuvat tai siihen liittyvät riidat tai vaatimukset ovat Hongkongin erityishallintoalueen lakien alaisia ​​ja ne on jätettävä Hongkongin erityishallintoalueen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

Verkkosivuston käyttöEllei toisin mainita, tämä verkkosivusto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, eikä se ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön. Et saa valtuuttaa muita käyttämään tätä verkkosivustoa;

Varaamme oikeuden oman harkintamme mukaan yksipuolisesti tarkistaa, muokata, siirtää tai poistaa mitä tahansa verkkosivustolla tai sen ilmoitustaululla näkyvää tai lähetettyä materiaalia ilman erillistä ilmoitusta;

Et saa muokata, kopioida, nollata, tulostaa uudelleen, ladata, lähettää, lähettää tai jakaa mitään Materiaalia, mukaan lukien Sivuston koodi ja ohjelmisto, millään tavalla;

Sitoudut olemaan käyttämättä mitään säädytöntä, herjaavaa tai yllyttämistä etkä lähetä mitään kunniaa loukkaavaa, loukkaavaa, häiritsevää, rasistista tai vihamielistä materiaalia tälle verkkosivustolle. Suostut käyttämään tätä verkkosivustoa vain lain mukaisesti.

Olet vastuussa siitä, että sivustolla tai ilmoitustaululla tai foorumissa tai muualla julkaisemasi materiaali ei loukkaa tekijänoikeutta, tavaramerkkiä tai muita henkilökohtaisia ​​tai minkään kolmannen osapuolen yksinoikeuksia.

Sitoudut olemaan vahingoittamatta, peittämättä, hyökkäämättä, muokkaamatta tai häiritsemättä Sivustoa ja siihen liittyviä ohjelmistoja, laitteistoja ja/tai palvelimia millään tavalla.

Jos et noudata yllä olevia ehtoja, pidätämme oikeuden keskeyttää tai lopettaa pääsysi tälle verkkosivustolle riippumatta siitä, julkaisevatko he ilmoituksen eri aikoina verkkosivustolla.

Luottamuksellisuus ja salassapitosopimusSitoudut olemaan paljastamatta, kopioimatta, käyttämättä, antamatta suoraan tai epäsuorasti mitään luottamuksellisia tietoja, joita LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. on myynyt tai paljastanut kolmannelle osapuolelle. Tämä merkitään "luottamukselliseksi tiedoksi" tai vastaavaksi. , mukaan lukien patentoidut materiaalit, prosessit ja tekniikat, jotka liittyvät tulevaan tuote- tai palvelukonseptin tarkasteluun ja testaukseen online- tai offline-kyselyissä tai keskusteluissa.

Kuumat kategoriat