kaikki kategoriat

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyydellä on väliä. Tiedämme, että tietosuoja on tämän päivän tärkein asia, ja haluamme sinun nauttivan vuorovaikutuksestasi kanssamme samalla, kun tiedämme, että arvostamme henkilötietojasi ja suojaamme niitä.

Täältä löydät yleiskatsauksen siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, mihin tarkoitukseen käsittelemme niitä ja mitä hyötyä sinulle on. Näet myös oikeutesi ja kuinka voit ottaa meihin yhteyttä.

Päivitykset tähän tietosuojailmoitukseen As business and technology evolves, we might need to change this Privacy Notice. We encourage you to regularly review this Privacy Notice to make sure you are up-to-date with how LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. is using your Personal Data.

Alle 13-vuotias? Jos olet alle 13-vuotias, pyydämme sinua odottamaan hieman vanhempia vuorovaikutusta kanssamme tai pyydä vanhempaa tai huoltajaa ottamaan meihin yhteyttä! Emme voi kerätä ja käyttää henkilötietojasi ilman heidän suostumustaan.

Miksi käsittelemme henkilötietojasi? We process your Personal Data, including any sensitive personal data that you have provided to us with your consent, to communicate with you, fulfil your purchase orders, answer your queries and provide you with communications about LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. and our products. We also process your Personal Data in order to help us comply with the law, to sell or transfer any relevant part of our business, to manage our systems and finances, to conduct investigations and to exercise legal rights. We combine your Personal Data from all sources so that we can understand you better to improve and personalize your experience when interacting with us.

Kuka pääsee käsiksi henkilötietoihisi ja miksi? Rajoitamme henkilötietojesi luovuttamisen muille, mutta meidän on kuitenkin luovutettava henkilötietojasi tietyissä tapauksissa ja pääasiassa seuraaville vastaanottajille:

Companies within the LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD., where required for our legitimate interests or with your consent;

Third parties engaged by us to provide services such as administering LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. websites, applications and services (e.g. features, programs, and promotions) available to you, subject to appropriate protections;

Luottoraportointitoimistot/velkojen perijät, jos laki sen sallii ja jos meidän on tarkistettava luottokelpoisuutesi (esim. jos päätät tilata laskulla) tai kerätä maksamattomia laskuja; ja asiaankuuluvat julkiset virastot ja viranomaiset, jos laki tai oikeutettu liikeetu niin vaatii.

Tietoturva ja -säilytys Käytämme erilaisia ​​toimenpiteitä pitääksemme henkilötietosi luottamuksellisina ja turvassa, mukaan lukien rajoittamalla pääsyä henkilötietoihisi tietotarpeen perusteella ja noudattamalla asianmukaisia ​​turvallisuusstandardeja tietojesi suojaamiseksi.

Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään vain vähimmäisajan, joka on tarpeen: (i) tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyihin tarkoituksiin; (ii) kaikki muut tarkoitukset, joista on ilmoitettu sinulle asianomaisten henkilötietojen keräämisen tai käsittelyn aloittamisen yhteydessä tai ennen sitä; tai (iii) sovellettavan lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla; ja sen jälkeen sovellettavan vanhentumisajan ajan. Lyhyesti sanottuna, kun henkilötietojasi ei enää tarvita, tuhoamme tai poistamme ne turvallisella tavalla.

Ota yhteyttä LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. acts as “controller” of your Personal Data that is processed under, or in connection with, this Privacy Notice. If you have any questions or comments regarding this Privacy Notice or LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. Personal Data collection and processing practices, please contact us, or email us at [sähköposti suojattu]

LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD.

Kuumat kategoriat